Tresno Tekane Mati – Via Vallen


aku ra lilo pisah marang sliramu
mergo omongan dadi salah paham
janjimu tak patenke ing jero rogo iki
supoyo tansah kelingan sliramu

wong lanang liyane ra bakal ganteni
jenengmu tak ukir sakjroning ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popp tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu

sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
yen pancen kowe kroso gek ndang bali
aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
aku ra pengen ngopo ngopo pengene ming ketemu

wes setaun aku mesti ngenteni tekamu
sliramu kegowo njero impenku

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu balik
tok duakke ora pop tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati

pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati
dongaku ra bakal mandeg sedurung sliramu bali
tok duakke ora popo tresnoku tekane mati
sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati, neng atimu



Disclaimer : Lirik lagu Tresno Tekane Mati – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33243)