Tangise Sarangan – Via Vallen


sarangan kang dadi saksi
nalikane jaman semono
neng kono sliramu medhot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kejobo ngronto ning dodo

telogomu ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mok tinggalno

lilo aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
neng pinggir telogo tak culne sliramu

piye aku kudu piye
yen wis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

sarangan kang dadi saksi
nalikane jaman semono
neng kono sliramu medhot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kejobo ngronto ning dodo

telogomu ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mok tinggalno

lilo aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
neng pinggir telogo tak culne sliramu

piye aku kudu piye
yen wis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

lilo aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
neng pinggir telogo tak culne sliramu

piye aku kudu piye
yen wis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Disclaimer : Lirik lagu Tangise Sarangan – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33255)