Talak Tilu Feat Sule – Anton


Mana ngenah ngenah ngenah teuing
Batin seuri di tambelarkeun
Pamajikan teu eling-eling
Aduh alah ieung
Sabodo teuing

Indit isuk kurunyungna subuh
Sirah jangar mukakeun tulak
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
Nyusahkeun aing

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Henteu butuh awewe curaling
Boga rasa sok ieu aing
Kasalaki wani nampiling
Aduh alah ieung
Siga ucing gering

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Henteu butuh awewe curaling
Boga rasa tah ieu aing
Kasalaki wani nampiling
Aduh alah ieung
Siga ucing gering

Mana ngenah ngenah ngenah teuing
Batin seuri di tambelarkeun
Pamajikan teu eling-eling
Aduh alah ieung
Sabodo teuing

Indit isuk kurunyungna subuh
Sirah jangar mukakeun tulak
Henteu robah teu eling-eling
Aduh alah ieung
Nyusahkeun aing

Rap:
Cing cangkeling manuk cingkleng cindeten, plos kakolong bapasatar bulenang, cing gerang eling ngarah keudit kamelarkeun, pasti dilejong nalak tilu tepaluan, kining kining kitulapacing kacapi kacapiku hulubareng hulubareng seseugenang col padalang, col padalang, col padalang mawaranda kimpoi keur!

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Nyeri-nyeri moal benang di ubaran
Kajen tutumpuran paeh ge teu panasaran
Majan ngora keneh
Majan urang kes batian
Duh aing serahkeun
Aing maneh kimpoi deui

Disclaimer : Lirik lagu Talak Tilu Feat Sule – Anton ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (19078)