Sayang (reply) – Mahesa


sayang isun uwis ngerti
hang riko karepi ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertenono isun
welas iki sing kiro luntur

bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati
tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi

sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari
sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo

saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini
mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iki isun sing biso bali

sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci
sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti

sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur

bingung aju kelendi myakne riko biso ngerti
saktemene mung riko hang isun karep nong ati
tapi urip iki sing nyongko dadi gedigi
pungkasane sing pamiti getune ring mburi

sun kependhem sepi
mergani riko ning kono sing tau ngabari
sampek sing sengojo anane ambi wong liyo
ati sing keroso mugo riko biso nompo lilo

saktemen ati iki sing nyulayani janji
amergo kahanan sing ngidini
mugo riko neng kono ngerti hang isun songgo
kejebak tingkah olo

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali

sayang sepurane bae sing biso nepati
janji welas hang suci
sayang lilakno isun iki
mugo riko cepet ulih ganti

sayang isun uwis ngerti
yo hang riko roso ngarepaken isun bali
sayang tapi ngertinono isun
welas iki sing kiro luntur

ambi wong wadon liyo, hang sing isun sayangi
mulo iku isun sing biso bali



Disclaimer : Lirik lagu Sayang (reply) – Mahesa ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (32887)