Rondho Ngarep Omah – Mus Mulyadi

Ono rondo manggon ngarep omahku
yen ?ruh aku, deweke ngguya-ngguyu
Yen dheke ngerti aku namatke
carane mlaku soyo digawe-gawe

[Reff:]
Kiro-kiro umure seket pitu
wis meh podo karo yuswane Ibu
Aku ra ngerti opo karepe
saben sore aku dikirimi roti

Suwe-suwe atiku soyo mundak bingung
kudu-kudu kepingin nyang omahe, ouh?
(tondo-tondo keno pelet kuwi)

Kok ndilalah ibu pirso kabehe
saben teko rotine dibalekke
Atiku tentrem koyo adate
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

[Kembali ke Reff:]

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe [2X]



Disclaimer : Lirik lagu Rondho Ngarep Omah – Mus Mulyadi ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (15907)