Prasetyo – Nella Kharisma


opo kudu tak lantunke tresnoku
ben kowe krungu suoro atiku
opo kudu tak lukiske kangenku
ben kowe iso ndeleng tuluse ati
mung kanggo kowe, sayangku

mung lewat coretan tangan iki
tak aturke segenepe roso
sing tak pendem jroning
pucuk asmoro, pucuk asmoro

yen pancene takdir ngijin’ake
kepengen iso tresno iki ning jero
esem lan tangismu
susah lan senengmu dadi prasetyo

opo kudu tak lantunke tresnoku
ben kowe krungu suoro atiku
opo kudu tak lukiske kangenku
ben kowe iso ndeleng tuluse ati
mung kanggo kowe, sayangku

mung lewat coretan tangan iki
tak aturke segenepe roso
sing tak pendem jroning
pucuk asmoro, pucuk asmoro

yen pancene takdir ngijin’ake
kepengen iso tresno iki ning jero
esem lan tangismu
susah lan senengmu dadi prasetyo

mung lewat coretan tangan iki
tak aturke segenepe roso
sing tak pendem jroning
pucuk asmoro, pucuk asmoro

yen pancene takdir ngijin’ake
kepengen iso tresno iki ning jero
esem lan tangismu
susah lan senengmu dadi prasetyo



Disclaimer : Lirik lagu Prasetyo – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33427)