Pegaten Bojomu – Nella Kharisma


yen kowe pancen tresno, pegate bojomu
aku ra gelem melu gur mung dimadu
aku nduwe ati, ra mungkin ngelarani
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi

sorry aku raiso nuruti penjalukmu
pengen sesandingan urip bareng karo aku
sementara nang omah awakmu nduwe bojo
moso yo aku gelem dadi sing nomer loro

aku moh kualat, aku ora minat
mending kowe beresno urusan ro bojomu
yen pancen jaremu ra ono kecocokan
mending aku meneng, ra melu urusan

yen kowe pancen tresno, pegate bojomu
aku ra gelem melu gur mung dimadu
aku nduwe ati, ra mungkin ngelarani
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi

aku ra pengen dirasani uwong
dianggep ngerebut awakmu
aku ra pengen kehadiran diriku
dadi ari nang rumah tanggamu

yen kowe pancen tresno, pegate bojomu
aku ra gelem melu gur mung dimadu
aku nduwe ati, ra mungkin ngelarani
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi

sorry aku raiso nuruti penjalukmu
pengen sesandingan urip bareng karo aku
sementara nang omah awakmu nduwe bojo
moso yo aku gelem dadi sing nomer loro

aku moh kualat, aku ora minat
mending kowe beresno urusan ro bojomu
yen pancen jaremu ra ono kecocokan
mending aku meneng, ra melu urusan

yen kowe pancen tresno, pegate bojomu
aku ra gelem melu gur mung dimadu
aku nduwe ati, ra mungkin ngelarani
kecobo kowe resmi ra nduwe rabi

aku ra pengen dirasani uwong
dianggep ngerebut awakmu
aku ra pengen kehadiran diriku
dadi ari nang rumah tanggamu

aku ra pengen dirasani uwong
dianggep ngerebut awakmu
aku ra pengen kehadiran diriku
dadi ari nang rumah tanggamu



Disclaimer : Lirik lagu Pegaten Bojomu – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33365)