Papuma Dadi Kenangan – Via Vallen


Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalika kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih kapendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku nggenteni tekamu

Nganti papuma dadi kenangan
Tresnaku iki ora bakal ilang
Kedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Gawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Nganti papuma dadi kenangan
Tresnaku iki ora bakal ilang
Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Gawe atiku soyo nelongso
Trenoku iki wes kok gowo lungo

Nyawang fotomu
Roso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih kapendem tresnoku
Ngati kapan sanggup aku ngenteni tekamu

Nganti papuma dadi kenangan
Tresnaku iki ora bakal ilang
Kedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Gawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Disclaimer : Lirik lagu Papuma Dadi Kenangan – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33130)