Pantai Baron – Via Vallen


gedhene ombak banyu segoro
ngelingake awaku sing nandang tresno
kenal sliramu wektu semono
naliko neng pantai baron nga yogjokarto

rasane koyo melayang
mabur duwur ono ing awang awang
rino wengi tansah kelingan
tresnoku mring kowe ora bakal ilang

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah kemoto
namung sliramu sing tansah setyo
sing tak suwun nganti tekaning tuwo
sing tak tresno

gedhene ombak banyu segoro
ngelingake awaku sing nandang tresno
kenal sliramu wektu semono
naliko neng pantai baron nga yogjokarto

rasane koyo melayang
mabur duwur ono ing awang awang
rino wengi tansah kelingan
tresnoku mring kowe ora bakal ilang

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah kemoto
namung sliramu sing tansah setyo
sing tak suwun nganti tekaning tuwo

sethithik wae ora biso
ninggal lungo sedelo tansah kemoto
namung sliramu sing tansah setyo
sing tak suwun nganti tekaning tuwo
sing tak tresno



Disclaimer : Lirik lagu Pantai Baron – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33227)