Pacar Cah Ndeso – Nella Kharisma


aku nduweni pacar omahe neng ndeso
saben aku merono suguhane telo
tapi iki sing jenenge roso tresno
ora mandang bondo lan dunyo

pacarku cah ndeso
sing manggon ning njero dodo
pacarku cah ndeso
sing tak apeli merono
pacarku cah ndeso
tak kangeni saben dino

kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
yo ora popo bapake sing jenenge pak joko
sering nuturi aku ati ati yen makaryo
mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
mengko selak tuwo

aku nduweni pacar omahe ning ndeso
saben aku merono suguhane telo
tapi iki sing jenenge roso tresno
ora mandang bondo lan dunyo

pacarku cah ndeso
sing manggon ning njero dodo
pacarku cah ndeso
sing tak apeli merono
pacarku cah ndeso
tak kangeni saben dino

kuwi kuwi pacarku pancen cah ndeso
yo ora popo bapake sing jenenge pak joko
sering nuturi aku ati ati yen makaryo
mbesuk wes cukup umur gek ndang rabiyo
mengko selak tuwo



Disclaimer : Lirik lagu Pacar Cah Ndeso – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33421)