Ora Masalah – Via Vallen


kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah



Disclaimer : Lirik lagu Ora Masalah – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33136)