Ora Biso Turu – Via Vallen


kekes hawaning wengi sakwise udan
luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
tapakku tapakmu nandes ing dalanan
dalan tepi dalan tresnoku

opo pancen sliramu wes ra kelingan
nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
nginjen aku lan sliramu pepasihan
langit sepi ngedah kenangan

aku ra biso turu wengi trusu mlaku
kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
ngendem pikiranku mung mergo sliramu
ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku

kekes hawaning wengi sakwise udan
luweh kekes jeroning ati adoh lan tresnomu
tapakku tapakmu nandes ing dalanan
dalan tepi dalan tresnoku

opo pancen sliramu wes ra kelingan
nalikane lintang-lintang sumebar ing tawang
nginjen aku lan sliramu pepasihan
langit sepi ngedah kenangan

aku ra biso turu wengi trusu mlaku
kangen kang ngemuli ati malah soyo dadi
ngendem pikiranku mung mergo sliramu
ora bakal mari yen sliramu durung ono ning sandingku



Disclaimer : Lirik lagu Ora Biso Turu – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33205)