Ojo Jaluk Pegat – Ratna Antika

Pancene bener omonge Tacik
Remuk kabeh dadi Bojomu
Bendinane mbok keplaki
Mbok gepuki,mbok pisui

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok
Jok cerewet dik
Karo wong lanang

Yo mesti wae
Ora mbok ingoni
Ora mbok openi
Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng kelon mas
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene dibuka

Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan gak melok adang
Cek nggantenge raimu

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Ojo nekat dik
Ojo ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang

Pancene bener omonge Tacik
Remuk kabeh dadi Bojomu
Bendinane mbok keplaki
Mbok gepuki,mbok pisui

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok
Jok cerewet dik
Karo wong lanang

Yo mesti wae
Ora mbok ingoni
Ora mbok openi
Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng he’eh
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene dibuka

Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan gak melok adang
Cek nggantenge untumu

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Ojo nekat dik
Ojo ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang



Disclaimer : Lirik lagu Leren Ngamen – Ratna Antika ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (11381)