Nggerus Ati – Nella Kharisma


sepurane kadung isun wes ngeliyo
ati iki wes sing kuat nahan loro
mergo riko nggawe molo nggaluh roso
katut kepincut nong manise dunyo

kurang paran bengen isun no reng kene
sun belani nindes roso jiret ati
saking kepingine urip dadi siji
tapi riko malah nyejo ngelarani

opo aku kurang gati, opo aku kurang sayang
kok riko tego ngelarani, welas isun sing suci
sepurane sun tinggal riko tego ati iki
sepurane sun medot welas opo mergo riko
riko abot nang dunyo, riko abot nang wong liyo
sepurane wes kadung riko gawe ati loro, riko gawe nggerus ati

soro wes soro isun ngelakoni
nelongso ugo isun bungah ati
tapi paran balesane riko
wes buka dodo kanggo wong liyo

paran salah isun sampek riko tego
nggerus ati isun nggawe pahite roso

kurang paran bengen isun no reng kene
sun belani nindes roso jiret ati
saking kepingine urip dadi siji
tapi riko malah nyejo ngelarani

batin keloro-loro mergo kowe mentolo
ninggalno aku iki kowe karo wong liyo
opo wae tak lakoni supoyo aku biso
urip dadi siji sak tenane ning ati
tapi kepiye maneh kowe sing mblenjani janji
sepurane ra iso nyambung maneh roso tresno, ra kuat batin kesekso

soro wes soro isun ngelakoni, nelongso ugo isun bungah ati
tapi paran balesane riko, wes buka dodo kanggo wong liyo
soro wes soro isun ngelakoni, nelongso ugo isun bungah ati
tapi paran balesane riko, wes buka dodo kanggo wong liyo

paran salah isun sampek riko tego
nggerus ati isun nggawe pahite roso



Disclaimer : Lirik lagu Nggerus Ati – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33492)