Ngelali – Candra Bayu


Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :
Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo

Bengi iki, isun ngengeti
Ngengeti riko, hang wis ngelali
Sun pageri, lan sun rumati
Dung wis mekar riko ngelali

reff :
Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong nduwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki,
Kadung sun ngenget-ngengeti
Duh gusti nopo ndiko nggawe urip isun gedigi

Isun wis sing percoyo, ambi omongan riko
Bengen nyumbar suworo,
Isun riko gawe loro, isun wis sing percoyo



Disclaimer : Lirik lagu Ngelali – Candra Bayu ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (32761)