Ngambang – Nella Kharisma


ilang welas isun wes ilang
welas isun nang riko wes ilang
sing kaping kaping riko ngapusi
loro loro ati iki

ngambang welas isun nang riko
riko sing biso dipercoyo

ilang welas isun wes ilang
nang riko welas isun wes ilang

mandane yo riko ngerti
njero ning atisun iki
welas sing nono watese
omboh sing nono ukure
tapi riko ngeloro ati

sing pisan pindo ne riko
nggonta ngganti wadon liyo
loro ati loro rogo
weruh dewek isun iki
roso pecah isi dunyo

ngambang.. welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang

ilang welas isun wes ilang
nang riko welas isun wes ilang

mandane yo riko ngerti
njero ning atisun iki
welas sing nono watese
omboh sing nono ukure
tapi riko ngeloro ati

sing pisan pindo ne riko
nggonta ngganti wadon liyo
loro ati loro rogo
weruh dewek isun iki
roso pecah isi dunyo

ngambang welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang
ngambang welas isun wes ngambang
ilang welas isun wes ilang



Disclaimer : Lirik lagu Ngambang – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33373)