Minggat – Sujiwo Tedjo


Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe ora bali

Sri, opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora nyono kowe arep lungo
Loro atiku atiku loro

Ndang balio sri, ndang balio
Aku loro mikir kowe ono ngendi
Tego temen kowe minggat niggal aku

Yen pancene sri, kowe eleng aku
Ndang balio aku kangen setengah mati

Sri, kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene neng pasar pamit tuku trasi
Nganti saiki kowe ora bali

Ndang balio sri, ndang balio
Aku loro mikir kowe ono ngendi
Tego temen kowe minggat niggal aku

Disclaimer : Lirik lagu Minggat – Sujiwo Tedjo ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (13175)