Minggat – Soni Joz

* Mas kapan kowe bali
Kowe lungo ora pamit aku
Jarene ning pasar
Pamit tuku rokok
Nganti saiki kowe durung bali

** Mas opo kowe lali
Janjine sehidup semati
Aku ora ngiro kowe arep ngono
Loro ati atiku loro

Reff: Dhang bali yo mas dhang bali yo
Aku loro mikir kowe ono ning endi
Dhang bali yo mas dhang bali yo
Tego temen kowe minggat
Ninggalke aku

Yen pancene mas kowe eling aku
Dhang bali yo aku kangen setengah mati

Back to **
Interlude
Back to *
Back to ** end



Disclaimer : Lirik lagu Minggat – Soni Joz ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (13176)