Mbukak Jaitan – Via Vallen


tatu mbeset ati iki
banyu moto deres mili ing pipi
yen ngeling lakon uripku iki
ra pisan pindo di loro ati

ambyar Saiki Wis Ambyar
janji tresno amung dadi kenangan
duduhono salahku iki opo
kowe tego mentolo medotne tresno

loro sewu dadi siji ning njero ati
kabeh tak lakoni
njalukmu wis tak turuti
tapi balesane njerukno tatu ati

loro sewu dadi siji ning njero ati
kabeh tak lakoni
njalukmu wis tak turuti
tapi balesane njerukno tatu ati

loro sewu dadi siji ning njero ati
kabeh tak lakoni
njalukmu wis tak turuti
tapi balesane njerukno tatu ati

tapi balesane njerukno tatu ati



Disclaimer : Lirik lagu Mbukak Jaitan – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33173)