Masio Tansah Leloro – Via Vallen


abot rasane ninggalne sliramu
kudu ngapusi roso ning ati

sak tenane kudu sabar nerimo
ngempet loro jroning ati

suwun dungamu nenangno atiku
tansah ngilingne janji janjiku
aku mung pingin kudu sabar nerimo
mbesuk mugo tresno mulyo

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso

abot rasane ninggalne sliramu
kudu ngapusi roso ning ati
sak tenane kudu sabar nerimo
ngempet loro jroning ati

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso

aku kerjo iki amung kanggo sliramu
anakmu lan kabeh kebutuhanmu
percoyo tresno iki ra ono bedo
masio tansah rekoso



Disclaimer : Lirik lagu Masio Tansah Leloro – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33225)