Linglung – Nella Kharisma


koyo tompo duso kowe ninggal lungo
senadyan sak kecap ora gelem kondo
kowe sing tak pujo uwis keno gudo
lali sewu janji gek dadi ratu sedino

loro sing tak roso awan bengi ngisor
aku ngelus dodo eling kowe sing wes cidro
gek salahku opo, gek dusoku opo
tego kowe ninggal aku sing setyo

linglung, lemes koyo tanpo balung
linglung, menyang endi njaluk tulung
eling mbiyene naliko tresno tok tembung
eluhku ora biso kebendung

linglung, lemes koyo tanpo balung
linglung, menyang endi njaluk tulung
tresno ning ati ra bakal biso kebendung
isoku mung sambat aduh biyung

loro sing tak roso awan bengi ngisor
aku ngelus dodo eling kowe sing wes cidro
gek salahku opo, gek dusoku opo
tego kowe ninggal aku sing setyo

linglung, lemes koyo tanpo balung
linglung, menyang endi njaluk tulung
eling mbiyene naliko tresno tok tembung
eluhku ora biso kebendung

linglung, lemes koyo tanpo balung
linglung, menyang endi njaluk tulung
tresno ning ati ra bakal biso kebendung
isoku mung sambat aduh biyung
isoku mung sambat aduh biyung

Disclaimer : Lirik lagu Linglung – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33435)