Lele Diwedangi – Via Vallen


nong endi nggoleti kembang ati
hang wis ilang
nggowo welase roso
saiki mung impenan

kegowo iline
banyu wayah banjir
saiki sun welas
kok riko nyingkrih

sun anti-anti tekane riko
kembange ati
obahe suket ring latar
gawe isun kemesar

teko-o
teko-o merene
sawangen tulien,
isun koyo lele diwedangi

isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati
wis kadhung mekar
isun saiki riko pethal
opo sing rumongso
riko hang nandur wowo
apuwo saiki
isun hang ngunduh loro

sun anti-anti tekane riko
kembange ati
obahe suket ring latar
gawe isun kemesar

teko-o
teko-o merene
sawangen tulien
isun koyo lele diwedangi

isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati
wis kadhung mekar
isun saiki riko pethal
opo sing rumongso
riko hang nandur wowo

isun saiki riko tinggal
wayah welas ring ati
wis kadhung mekaa
isun saiki riko pethal
opo sing rumongso
riko hang nandur wowo
apuwo saiki
isun hang ngunduh loro

opo sing rumongso
riko hang nandur wowo
apuwo saiki
isun hang keloro

Disclaimer : Lirik lagu Lele Diwedangi – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33149)