Lambemu Pancen Lamis – Via Vallen


Sampeyan kasihku kenopo nesu-nesu
Ngomongo terus terang opo to salahku

Ora usah kondo lek golek
Alasan sing ora nalar
Ra masuk akal

Aku ngerti kowe selingkuh
Kanggo opo cinta berlanjut
Cepet putuskan tali asmoro

Pancen lunyu tenan
Lambe tipismu pancen lamis
Ojo aku mok kira
Ora mindakke melu selingkuh, sayang

Wes kebacut loro ning njero dodo
Jaremme atiku, aku ra biso nrimo
Kowe selingkuh aku yo iso selingkuh
Kowe ra butuh aku, soyo luwih ra butuh
Paribasan banyu bening wes dadi butek
Kowe mending lungo timbang nggawe rusak’e utek
Ra bakal tak gubris kabeh maning omonganmu
Cinta lan janji sucimu kabeh kuwi iku palsu

Sampeyan kasihku kenopo nesu-nesu
Ngomongo terus terang opo to salahku

Ora usah kondo lek golek
Alasan sing ora nalar
Ra masuk akal

Aku ngerti kowe selingkuh
Kanggo opo cinta berlanjut
Cepet putuskan tali asmoro

Pancen lunyu tenan
Lambe tipismu pancen lamis
Ojo aku mok kira
Ora mindakke melu selingkuh, sayang

Uwis keblinger karo lambe tipismu
Bedo karo janji sing mok ucapne ning aku
Opo to salahku, ngomongo terus terang
Rasah golek-golek salahan sing ra padhang
Kowe wani selingkuh tanpo ono jalaran
Nganti tego tenan, ora nganggo perasaan
Anane mung nesu nesu nesu ning dalan
Pancen lunyu tenan, raiso dinggo pathokan

Pancen lunyu tenan
Lambe tipismu pancen lamis
Ojo aku mok kira
Ora mindakke melu selingkuh

Pancen lunyu tenan
Lambe tipismu pancen lamis
Ojo aku mok kira
Ora mindakke melu selingkuh, sayang

Disclaimer : Lirik lagu Lambemu Pancen Lamis – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33128)