Kesandung Tresno – Nella Kharisma


senadyan kudu suwe
aku ngenteni lereme ati
kowe sing loro-loro
mergo aku

senadyan ra biso mbok lalekne
salahku sing biyen tak lakoni
gedene atiku, aku ngakoni salahku

aku kudu piye yen ngene iki saiki dadine
yo mung kowe saikine sing tak duwe
bondho ora biso nulung aku sing kesandung tresno
yo mung sliramu sing iso ngubah uripku

senadyan kudu suwe
aku ngenteni lereme ati
kowe sing loro-loro
mergo aku

senadyan ra biso mbok lalekne
salahku sing biyen tak lakoni
gedene atiku, aku ngakoni salahku

aku kudu piye yen ngene iki saiki dadine
yo mung kowe saikine sing tak duwe
bondho ora biso nulung aku sing kesandung tresno
yo mung sliramu sing iso ngubah uripku

aku kudu piye yen ngene iki saiki dadine
yo mung kowe saikine sing tak duwe
bondho ora biso nulung aku sing kesandung tresno
yo mung sliramu sing iso ngubah uripku

aku kudu piye yen ngene iki saiki dadine
yo mung kowe saikine sing tak duwe
bondho ora biso nulung aku sing kesandung tresno
yo mung sliramu sing iso ngubah uripku

Disclaimer : Lirik lagu Kesandung Tresno – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33357)