Kagem Ibu – Didi Kempot


Ibu.. wis kepenak panggonmu
Pancen wis pastine
Tak ikhlaske nggonmu ninggal aku..

Ibu.. ora kendat nggonaku
Aku ra lali waktu
Terus yen isih ono nyawaku..
Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j’roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:

Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..

Ibu.. beninge koyo wudhu
Sing nentremke atiku
Sak ben eling kabeh ngendikamu..
Ibu.. ora lali nyuwunku
Impenono aku..

senajan sedelok j’roning kangenku
Oh ibu, wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung nenggo waktu

Reff:

Ning angan-anganku
Tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene
Ora lali
Saben wayah bengi
Soyo ceto ngendikmu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu
Ngelingake pungkasan
Ketemu ibu..



Disclaimer : Lirik lagu Kagem Ibu – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34069)