Jujur – Didi Kempot


Mung sliramu sing ono neng atiku
Wenehono aku roso arti tresnamu
Senajan setitik tresno sing neng uripmu
Dudu sumpah lan janjimu

Butekno yen isih ono tresnamu
Sing tulus suci nggonmu nresnani awakku
Ojo mung mikir sing gawe bingunge aku
Ra mung urip koyo ngene jujuro mring aku

Yen uwis ilang tresnamu wis tinggalen aku
Yen pancen ra biso bareng adohono aku lalekno uripku
Selawase

Jujuro mring aku yen pancen wis ora seneng
Wis tinggalen aku yen wis ora biso bareng
Adohono aku lalekno tresnaku
Selawase

Butekno yen isih ono tresnamu
Sing tulus suci nggonmu nresnani awakku
Ojo mung mikir sing gawe bingunge aku
Ra mung urip koyo ngene

Jujuro mring aku
Yen uwis ilang tresnamu wis tinggalen aku
Yen pancen ra biso bareng adohono aku lalekno uripku
Selawase

Jujuro mring aku
Yen pancen wis ora seneng wis tinggalen aku
Yen pancen ra biso bareng adohono aku lalekno uripku
Selawase



Disclaimer : Lirik lagu Jujur – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34067)