Jomblo Hepi – Via Vallen


kapan aku iso nduwe pacar ngganteng lan gemati
soko akehe wong lanang ra ono seng nyantol siji
opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
urip cukup ora kurang nanging keroso sepi

jarene simbokku mikiro sekolah disek
bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
terus piye nasipe awaku seng nganti saiki iseh dadi
jomblo

rasane ngenes nek dadi jomblo
pas nyawang wong liyo seng wes nduwe bojo
arep dolan isone mung dewe
ra koyo koncone seng ngejak bojone

mubeng-mubeng muteri kutho
sopo ngerti untuk gebetan
ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan
atiku loro sakno tenan

kapan nduwe pacar
pacar mana pacar mana pacar mana
yang bisa membuatku bahagia
sendyan jomblo nanging kudu heppy

jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
kalau jodoh nggak bakalan pergi

pas lagi ngopi
ono wong lanang nganggo klambi abang
ketok nganteng tenan ora suwe tak jak kenalan
eh jebol bocahe ngaku iseh jomblo

lha sesoke dolan neng omahe
aku mancal gas sak polle
tekan nggone malah mbrebes mili
mergo kedisikan ono seng marani

kapan nduwe pacar
pacar mana pacar mana pacar mana
yang bisa membuatku bahagia
senadyan jomblo nanging kudu heppy

jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
kalau jodoh nggak bakalan pergi

bimsalabim abrakadabra
aku kudu piye ben ra jomblo meneh
kabeh wes tak lakoni
tanpo maenan nyleneh tak enteni jodohku

ngganti aku celeh
untung uripku iki ora kurang piknik
senajan isek jomblo aku ora panik
digowo santai koyo neng pantai

iseh konco seng marake
heppy

kapan nduwe pacar
pacar mana pacar mana pacar mana
yang bisa membuatku bahagia
senadyan jomblo nanging kudu heppy

jomblo heppy jomblo heppy jomblo heppy
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Disclaimer : Lirik lagu Jomblo Hepi – Via Vallen ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33209)