Isih Tresno – Didi Kempot


Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo

reff :

Koyo wong adus sing uwis lali andhuke
Teles kebes tak usap tanganku dewe
Tresno sing tulus pungkasane dadi ngene
Kebangeten ning aku kudu kepiye

Aku nangis kowe malah ngguyu
Kebangeten to sliramu
Saiki wis ora eling mring aku
Sing biyen dadi kancamu

Aku iki jane isih tresno
Seprene ra ono wong liyo
Nanging sliramu saiki wis bedo
Lali mulih kerep lungo



Disclaimer : Lirik lagu Isih Tresno – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34057)