Ikhlas – Didi Kempot


Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik tukule kok dilarani

Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah-omah
Nanges aku isin senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin

Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyakko wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik tukule kok dilarani

Trimo ngalah aku wis ra betah
Tak tangisono mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku wis ra karep omah-omah
Nanges aku isin senajan loro ing batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing

Aku lilo pisah kanthi lahir batin
Aku lilo pisah kanthi lahir batin



Disclaimer : Lirik lagu Ikhlas – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34041)