Hargo Dumilah – Didi Kempot


Ngantio tekane kapan
Tak eling eling nganti akhire jaman
Rekoso seng wis tau tak lakoni
Aku lan kowe seng ngerti

Kidunge peksi wengi nglipur atiku
Ngancani sepining kalbu
Neng Hargo Dumilah tak usap eluhku
Tak indit kembang tresnaku

Cahyane dimar jagat sing ono langit
Kepingit lintange sewu
Neng Hargo Dumilah madangi lakuku
Ngeterke piye karepmu

Ngantio akhire jaman
Nganti kapan datan biso ilang
Tak eling eling nganti tekane pati
Hargo Dumilah nyekseni

Kidunge peksi wengi nglipur atiku
Ngancani sepining kalbu
Neng Hargo Dumilah tak usap eluhku
Tak indit kembang tresnaku

Cahyane dimar jagat sing ono langit
Kepingit lintange sewu
Neng Hargo Dumilah madangi lakuku
Ngeterke piye karepmu

Ngantio akhire jaman
Nganti kapan datan biso ilang
Tak eling eling nganti tekane pati
Hargo Dumilah nyekseni



Disclaimer : Lirik lagu Hargo Dumilah – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34033)