Goro – Sujiwo Tedjo


Ana bocah wadon katon pinggir dalan
Takonana dalan lan ngajak guneman
Nalika mbok demok mok mak jleg dadi duit
Ana arek lanang nanggap sapa wae
Endah apa ala
Ompong apa prawan
Waton dadi dhuwit

Reff:
Wancine wus goro-goro
Geger gara-garaning dhuwit
Dhuwit manak dhuwit
gedhene sak dhuwit-dhuwit 2x

Anak-anak dhuwit
Naliko wis gedhe njur disekolahke
Nganti tekan tembe
Mentas kawisudha da
Keminter golek dhuwit dhewe
Ning jroning golek duit
Akehe resekso
Ra biso gumuyo ra biso ngaprungu
Karana wus kasumpel dhuwit

Reff

(o) ra keduman omah
Manggon nang ngisor wit
Wit-witan wis amblas
Bablas mlebu alas
Alas jebul bothak thak
Judhek mikirin dhuwit
Nang sandhing gunung buthak
Ngupadi grojogan
Nang grojogan sewu
Jebul banyune panas
Panas ngungkuli duwet

Reff

Disclaimer : Lirik lagu Goro – Sujiwo Tedjo ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (6324)