Eling – Didi Kempot


Elinga kakang dudu kula bli demen
Wis langka jamane maning
Sejen bengen sejen kiyen

Yen pancen kowe isih duwe roso sayang
Muliho neng omah wae
Anak bojomu ngenteni

Kula kakang sebenere masih sayang
Tapi nggo apa langka gunane

Sing wis yo uwis ojo di eling eling
Kanggo ngopo ra ono gunane

Bati gawe dosa
Bati gawe dosa

Bathi nggawe dosa
Bathi nggawe dosa

Elinga kakang dudu kula bli demen
Wis langka jamane maning
Sejen bengen sejen kiyen

Yen pancen kowe isih duwe roso sayang
Muliho neng omah wae
Anak bojomu ngenteni

Kula kakang sebenere masih sayang
Tapi nggo apa langka gunane

Sing wis yo uwis ojo di eling eling
Kanggo ngopo ra ono gunane

Bati gawe dosa
Bati gawe dosa

Bathi nggawe dosa
Bathi nggawe dosa

Kula kakang sebenere masih sayang
Tapi nggo apa langka gunane

Sing wis yo uwis ojo di eling eling
Kanggo ngopo ra ono gunane

Bati gawe dosa
Bati gawe dosa

Bathi nggawe dosa
Bathi nggawe dosa



Disclaimer : Lirik lagu Eling – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34017)