Duwe HP Ra Duwe Pulsa – Nella Kharisma


nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya
tak puter ring back tone, nsp nada sambung
lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

nyawang nduwur langite mendung
tenguk-tenguk eling kowe aku ngelamun
yen kowe pancen tresno, pulsamu ndang kirimno
ojo krungu calon morotuwo

witing tresno jalaran kulino, jare wong jowo
ning solo payunge ilang, wong tresno wani kelangan
demi cinta ra ketang duwit utangan

iwak pitik disuwir-suwir, segane liwet
awak yen wis kadung naksir, nekat wani meres pikir
demi cinta direwangi wani ngglibet

nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya

nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya
tak puter ring back tone, nsp nada sambung
lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

nyawang nduwur langite mendung
tenguk-tenguk eling kowe aku ngelamun
yen kowe pancen tresno, pulsamu ndang kirimno
ojo krungu calon morotuwo

witing tresno jalaran kulino, jare wong jowo
ning solo payunge ilang, wong tresno wani kelangan
demi cinta ra ketang duwit utangan

iwak pitik disuwir-suwir, segane liwet
awak yen wis kadung naksir, nekat wani meres pikir
demi cinta direwangi wani ngglibet

nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya

nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya
tak puter ring back tone, nsp nada sambung
lagu rindu tresnane wong nandang wuyung

nyawang nduwur langite mendung
tenguk-tenguk eling kowe aku ngelamun
yen kowe pancen tresno, pulsamu ndang kirimno
ojo krungu calon morotuwo

witing tresno jalaran kulino, jare wong jowo
ning solo payunge ilang, wong tresno wani kelangan
demi cinta ra ketang duwit utangan

iwak pitik disuwir-suwir, segane liwet
awak yen wis kadung naksir, nekat wani meres pikir
demi cinta direwangi wani ngglibet

nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya

witing tresno jalaran kulino, jare wong jowo
ning solo payunge ilang, wong tresno wani kelangan
demi cinta ra ketang duwit utangan

iwak pitik disuwir-suwir, segane liwet
awak yen wis kadung naksir, nekat wani meres pikir
demi cinta direwangi wani ngglibet

nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya
punya hp tak punya pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya

nduwe hp ra nduwe pulsa
pengen krungu sworo pacarku tak berdaya



Disclaimer : Lirik lagu Duwe HP Ra Duwe Pulsa – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33335)