Dompet Kulit – Didi Kempot


Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanito sing paling cantik
Sopo wonge batine sing ora njerit
Kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
Tak takokke wong pinter sing komat kamit
Wangsulane jarene digondol demit
Lungo tanpo pamit, nuwun sewu amit-amit
Mbok yo ojo anggit dumeh ayumu selangit
Loro atiku rasane pating clekit
Bondho entek bojo ucul tanpo pamit
Pengin jajan nganti wis kente’an duwit
Biyen tresno saiki dadi penyakit
Lungo tanpo pamit…mit, ora pamit
Wohe manggis bedo isi seje kulit
Lungo tanpo pamit…mit, ora pamit
Mbiyen legi saiki kok dadi pahit
Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanito sing paling cantik
Sopo wonge batine sing ora njerit
Kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
Tak takokke wong pinter sing komat kamit
Wangsulane jarene digondol demit
Lungo tanpo pamit, nuwun sewu amit-amit
Mbok yo ojo anggit dumeh ayumu selangit
Loro atiku rasane pating clekit
Bondho entek bojo ucul tanpo pamit
Pengin jajan nganti wis kente’an duwit
Biyen tresno saiki dadi penyakit
Lungo tanpo pamit…mit, ora pamit
Wohe manggis bedo isi seje kulit
Lungo tanpo pamit…mit, ora pamit
Mbiyen legi saiki kok dadi pahit
Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen ning dompet kulit
Ben ra teles yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanito sing paling cantik



Disclaimer : Lirik lagu Dompet Kulit – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34013)