Cidro – Didi Kempot


Wis sak mestine ati iki nelangsa
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semana
Kebak kembang wangi jroning dada

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang lara kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat banda seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saiki ne cidro



Disclaimer : Lirik lagu Cidro – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (34005)