Bojoku Dipek Tonggo – Nella Kharisma


Telung wulan ra ketemu
Kangen sliramu nganti ra iso turu
Mung esemmu tak tresnani
Rosone ati iku mung siji

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Wes suwe aku ora ketemu sliramu
Nganti saiki ijik ono tresno ning ati
Ingin rosone aku ngulang kabeh cerito
Bareng bareng koyo mbiyen masio akeh sandiworo

Tresno iki siji amung gawe sliramu
Ora bakal lali nganti dino saiki
Kapan yo wong bagus aku nyanding sliramu
Ora perduli masio kowe tonggoku

Telung wulan ra ketemu
Kangen sliramu nganti ra iso turu
Mung esemmu tak tresnani
Rosone ati iku mung siji

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Wes suwe aku ora ketemu sliramu
Nganti saiki ijik ono tresno ning ati
Ingin rosone aku ngulang kabeh cerito
Bareng bareng koyo mbiyen masio akeh sandiworo

Tresno iki siji amung gawe sliramu
Ora bakal lali nganti dino saiki
Kapan yo wong bagus aku nyanding sliramu
Ora perduli masio kowe tonggoku

Telung wulan ra ketemu
Kangen sliramu nganti ra iso turu
Mung esemmu tak tresnani
Rosone ati iku mung siji

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Aku ra bakal lali
Yen tau nyanding sliramu
Mung kowe sing biso
Nggawe aku ngrasakke tresno
Tresno marang tonggo

Tresno marang tonggo
Tresno marang tonggo



Disclaimer : Lirik lagu Bojoku Dipek Tonggo – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33321)