Bojo Napi – Didi Kempot


Salahku uwis tak tebus ning kono,
Pirang taun tak lakoni, ing kunjoro
(Tresnamu ra malih), setyo nganti aku mulih
Wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..

Ora malih tak sawang atimu,
Tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku,
Senajan ono sing moh nyawang rupaku,
Mung sliramu sing gawe bungah atiku..

Ora salah, anggonku milih sliramu
Nganti seprene nyatane setyo lan tuhu,
(Kanthinen tanganku), kanthi tulusing atimu
Tambanono roso kangen ning atiku..



Disclaimer : Lirik lagu Bojo Napi – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33999)