Belajar Edan – Sarah Brillian


mbiyen asale aku wong lugu
yen digudo mung mesem ngguyu
karo konco mung dinggo kalahan
dikongkon mrono, dikongkon mrene mung manut wae

rabi aku yo ra milih-milih
onok sing demen aku yo gelem
nanging nasibku ancen ra bejo
entuk bojo kelakuane koyok buto

senengane main, hobine mabuk
sing nggregetno gampang selingkuh
yen konangan malah aku sing remuk

gak kuat aku njaluk dipegat
dadi rondo eling sik nduwe bakat
ndilalah nyanyi sik payu tanggapan
nuruti isin ra sido mangan tenan
ngempet sithik luwih becik belajar edan

edan edanku bokong digoyang, penonton ayo goyang koploan
pancen lakon urip sik koyo ngene iki
ditekuni dinikmati dan disyukuri
sopo ngerti entuk bojo sugih iso munggah kaji

rabi aku yo ra milih-milih
onok sing demen aku yo gelem
nanging nasibku ancen ra bejo
entuk bojo kelakuane koyok buto

senengane main, hobine mabuk
sing nggregetno gampang selingkuh
yen konangan malah aku sing remuk

ra kuat aku njaluk dipegat
dadi rondo eling sik nduwe bakat
ndilalah nyanyi sik payu tanggapan
nuruti isin ra sido mangan tenan
ngempet sithik luwih becik belajar edan

edan edanku bokong digoyang, penonton ayo goyang koploan
pancen lakon urip sik koyo ngene iki
ditekuni dinikmati dan disyukuri
sopo ngerti entuk bojo sugih iso munggah kaji

Disclaimer : Lirik lagu Belajar Edan – Sarah Brillian ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (2015)