Ban Serep – Didi Kempot


Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Janjine tresno sak lawase [ janjine ]
Prek ketek cukup sakmene wae
Sak karepmu nduk cah ayu
Uwong endi pilihanmu
Pilih dudo opo sing joko
Iklas aku lilo
Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi

reff:
Janjimu koyo panganan
Esuk soto sore rendang
Katresnan dudu onderdil
Nggumun gampang ditempil
Dino senen nganti setu
Nggandeng priyo ngece aku
Sir siran nganggo ban serep
Kuwatir sing siji macet
Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi

reff:
Janjimu koyo panganan
Esuk soto sore rendang
Katresnan dudu onderdil
Nggumun gampang ditempil
Dino senen nganti setu
Nggandeng priyo ngece aku
Sir siran nganggo ban serep
Kuwatir sing siji macet
Jarene tresno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Janjine tresno sak lawase [ janjine ]
Prek ketek cukup sakmene wae
Sak karepmu nduk cah ayu
Uwong endi pilihanmu
Pilih dudo opo sing joko
Iklas aku lilo
Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnamu tresno imitasi
Jebul tresnamu tresno imitasi



Disclaimer : Lirik lagu Ban Serep – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33985)