Awu Merapi – Didi Kempot


Neng ngendi kudu lunga
Nggoleki kenya sing tak tresna
Nalika putihe awu tiba
Tilas lakumu saya ora ketara
Neng ngendi kudu mlaku
Nuruti kareping atiku
Tak gegem gegayuhan lan impenku
Senajan abot sikilku tak nggo lumaku
Mawa sing abang ing pucuk merapi
Udan awu seprene sing dadi seksi
Setu pahing sing dadi pangeling eling
Eling sliramu nalika tak sanding
Uwis sewindu aku nggoleki sliramu
Rina wengi… ora ketemu
Neng ngendi papan lan dunungmu
Yen ketemu eba bungahing atiku
Neng ngendi kudu mlaku
Nuruti kareping atiku
Tak gegem gegayuhan lan impenku
Senajan abot sikilku tak nggo lumaku
Mawa sing abang ing pucuk merapi
Udan awu seprene sing dadi seksi
Setu pahing sing dadi pangeling eling
Eling sliramu nalika tak sanding
Uwis sewindu aku nggoleki sliramu
Rina wengi… ora ketemu
neng ngendi papan lan dunungmu
Yen ketemu eba bungahing atiku
Yen ketemu eba bungahing atiku



Disclaimer : Lirik lagu Awu Merapi – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33981)