Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang


Aya awewe jaman ayeuna
Ngaku awewe modern
berkarier penuh obsesi
sagala hayang siga lalaki
ceunah emansipasi
bari utek na teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teuing
salaki na di imah ngajaga tulak panto
anak na diasuh
cukup ku suster jeung babu
hayang na mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki ceunah duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak
awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
nganut emansipasi kaluar tina aturan
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad



Disclaimer : Lirik lagu Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (1587)