Ambyar – Didi Kempot


Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar



Disclaimer : Lirik lagu Ambyar – Didi Kempot ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33974)