Alon Alon Wae – Nella Kharisma


kabur kanginan tresnamu mabur ilang
semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
ngempet loroku, ra ngiro kandas tresnoku
mending aku sing lungo, alon alon kowe tak lalekno

ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang
nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron, kadung kependem njero dodoku

wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang
tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
mending tak lilakne awakmu sing tak sayang
tresnomu ben ambyar ilang

kabur kanginan tresnamu mabur ilang
semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
ngempet loroku, ra ngiro kandas tresnoku
mending aku sing lungo, alon alon kowe tak lalekno

ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang
nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
wes tiwas kejeron, kadung kependem njero dodoku

wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang
tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
mending tak lilakne awakmu sing tak sayang
tresnomu ben ambyar ilang

Disclaimer : Lirik lagu Alon Alon Wae – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33359)