Aku Mung Pelampiasan – Nella Kharisma


wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

mbiyen pancen aku percoyo ro omongmu
tok soyo suwe aku kok malah dadi ragu
dasare kowe pancen ora keno tak gugu
tak wenehi tulus ati malah kok bales keju

doremi tuturemi maen kempleng
tiwase tak enteni kok malah kesel dewe
atiku atimu ora biso menyatu
mending tak tinggal goyang wes kono sak karepmu

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

pupus atiku layu harapan dadi semu
ninggal janji ning ati mung tansah kok mblenjani
wangi wangine kembang raono ning atiku
mung kari siji aku kesel ro tumindakmu

cukup kepiye maneh ben kowe iso mari
obat jenuh awe menthol raiso ngobati
amergo siji iki iki masalah ati
dadi pelampiasan leh ngempet setengah mati

jare raiso urip tanpo awakku
sampeyan ngapusi aku

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan

wis sak bendinane aku ra biso turu
mikir awakmu sak geleme ro aku
wis sak bendinane ati nangis kelaran
aku mung pelampiasan



Disclaimer : Lirik lagu Aku Mung Pelampiasan – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33317)