Aku Kangen Bojomu – Nella Kharisma


Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Saktenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Apa pancene koe trahe ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk boto

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu



Disclaimer : Lirik lagu Aku Kangen Bojomu – Nella Kharisma ini adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yang bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun Chord lagu yang terdapat disini hanyalah untuk media promosi dan pembelajaran. (33504)